210 77.12.400
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

Promotion Marketing

promotion

Το δυναμικό Promotion Marketing

 Στη σημερινή εποχή των χιλιάδων μηνυμάτων, των πολλαπλών οθονών και του επικοινωνιακού clutter, διαφημιζόμενοι και brands έχουν απόλυτη ανάγκη να αναζητήσουν νέους τρόπους επικοινωνίας, καθώς και οι επιχειρήσεις να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν με τον καταναλωτή σε όλη τη διάρκεια του «ταξιδιού προς το ταμείο», επιδιώκοντας την αλληλεπίδραση μαζί του πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την επίσκεψή του στο σημείο πώλησης.

 Οι δε τεχνολογικές εξελίξεις και οι διαθέσιμες λύσεις επιτρέπουν τα παραπάνω να γίνουν με άκρως στοχευμένο και μετρήσιμο τρόπο, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την αξία των Value for Money επικοινωνιακών προτάσεων.

 Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος του Promotion Marketing που, προκειμένου να κριθεί σαν επιτυχημένο, θα πρέπει να εντοπίσει πού βρίσκεται το «κοινό-στόχος», να ανακαλύψει τι το ενδιαφέρει και να παρουσιάσει κάτι που θα το κάνει να ανταποκριθεί, να συνδεθεί με τη μάρκα ή ακόμη και να προβεί άμεσα σε αγορά.

 Το Promotion Marketing πρέπει να είναι δυναμικό, να ακολουθεί τις τάσεις και εξελίξεις στην κοινωνία και την αγορά. Οφείλει να προσαρμόζεται στις επιθυμίες του κοινού για να προσφέρει λύσεις με όφελος τόσο γι’ αυτό όσο και για τα brands.

 Οι επιχειρήσεις του κλάδου δείχνουν να ξέρουν καλά πώς να το κατορθώνουν…

 

Επικοινωνία με το Τμήμα Συνδρομών

Άννα Μηλιάδη,
τηλ. 210 77.12.400 (εσωτ 250)
e-mail: miliadi@direction.gr
Αφροδίτη Χατζή,
τηλ. 210 77.12.400 (εσωτ 257)
e-mail: hatzi@direction.gr