210 77.12.400
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

Εκδηλώσεις

“Mothers On… Market”
Εκδήλωση παρουσίασης μελέτης καταναλωτικής έρευνας
Όλα τα μυστικά της μητέρας-shopper

123Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου στο Maroussi Plaza, η εκδήλωση παρουσίασης της μελέτης για την αγοραστική συμπεριφορά των μητέρων σχετικά με τα βρεφικά/παιδικά προϊόντα, που πραγματοποίησε το περιοδικό RetailBusiness της Direction σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών IRI.

Η εκδήλωση “Mothers On…Market”, η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο των RetailBusiness Conferences, είχε στόχο να αποκαλύψει και να παρουσιάσει όλα τα… «μυστικά» της μητέρας-shopper για το λιανεμπόριο των βρεφικών και παιδικών προϊόντων, για παιδιά μέχρι την ηλικία των 3 ετών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερα από 150 στελέχη επιχειρήσεων των κλάδων του Λιανεμπορίου, της Βιομηχανίας, των FMCG, της αγοράς της Επικοινωνίας και του Marketing, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και δημοσιογράφοι.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε., που προσέφερε ευγενικά τη στήριξή της στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας.

Η διαφορετικότητα του εν λόγω project και της εκδήλωσης έγκειται στο γεγονός ότι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της καταναλωτικής έρευνας και των στοιχείων της αγοράς πλαισιώθηκε από πάνελ ζωντανής συζήτησης, που αποτελούνταν από μητέρες, οι οποίες συνέβαλαν δυναμικά στην ανάλυση των στοιχείων, καταθέτοντας τη δική τους προσωπική εμπειρία και άποψη. Το συντονισμό της συζήτησης έκανε η δημοσιογράφος Μαριλένα Κατσίμη, Γενική Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ.

Επίσημη εκδήλωση παρουσίασης της Έκδοσης
«ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – INVESTING IN GREECE»

TIP_0550

Το αισιόδοξο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας στη χώρα, τους «Πρωταγωνιστές της Νέας Ελλάδας», φιλοξενεί στις σελίδες της η έκδοση «Επενδύοντας στην Ελλάδα – Investing in Greece», που παρουσιάστηκε από την Direction Business Network σε επίσημη εκδήλωση, τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η δίγλωσση αυτή έκδοση, είναι αποτέλεσμα μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας που διεξήχθη τα τελευταία δυόμισι χρόνια και στις σελίδες της καταγράφονται και παρουσιάζονται τα επενδυτικά σχέδια, η στρατηγική και οι προοπτικές 118 επιχειρήσεων, ελληνικών και πολυεθνικών, που έχουν δηλώσει επίσημα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στη χώρα μας.

Περιλαμβάνει όλες τις επενδυτικές εξαγγελίες μέχρι τον Σεπτέμβριο 2014, τις επενδύσεις Fast Track, τα Mega Deals, αλλά και τις δράσεις στήριξης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας από τα ιδρύματα «Σταύρος Νιάρχος», «Ιωάννης Λάτσης» και «Αλέξανδρος Ωνάσης».

Αξίζει να σημειωθεί πως, περίπου 2.500 αντίτυπα του «Επενδύοντας στην Ελλάδα – Investing in Greece» έχουν αποσταλεί στο εξωτερικό σε διακεκριμένα διεθνή πανεπιστήμια, δημοσιογράφους έγκριτων μέσων και διεθνών ειδησεογραφικών δικτύων, ξένους ηγέτες, Κεντρικά Όργανα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης και στους 751 Ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες. H έκδοση έχει επίσης αποσταλεί σε πρεσβείες, διεθνή χρηματιστήρια, επενδυτικά funds, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εκπροσώπους της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας και θεσμικούς φορείς. Τέλος, είναι διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Amazon.

 Εκδήλωση παρουσίασης ετήσιας έκδοσης “MED&HEALTH BUSINESS”

makis-voridis-ypoyrgos-ygeias_0Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ημερίδα Υγείας με τίτλο «Υγεία: Σχεδιάζοντας το μέλλον» που διοργάνωσαν η Direction Business Network και το MED & HEALTH BUSINESS την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στο πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Δαΐς», με συντονίστρια τη συντάκτρια υγείας, κα Σοφία Νέτα, υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ.

Χορηγός της Ημερίδας ήταν η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)

Την Ημερίδα Υγείας «Σχεδιάζοντας το μέλλον» τίμησαν με την παρουσία τους και την ομιλία τους, ο κ. Μάκης Βορίδης Υπουργός Υγείας, ο κ.  Κωνσταντίνος Φρουζής Πρόεδρος ΣΦΕΕ,  ο κ. Μιχάλης Βλασταράκος Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ο  κ. Γιώργος Πατούλης Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο κ. Μάρκος Ολλανδέζος Επιστημονικός Διευθυντής Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, ο κ. Γιάννης Κυριόπουλος Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, ο κ. Θάνος Πλεύρης ΔΝ LLM, τ. Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Σύμβουλος Υπουργού Υγείας, ο κ. Γιώργος Καλαμίτσης Πρόεδρος “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΑΤΟΣ, ο κ. Δημήτρης Τριανταφυλλίδης Πρόεδρος Δ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ. Α.Ε.Ε., Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., Διαχειριστής του Φ.Σ.Α., μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ο.Σ.Φ.Ε., , η κα Μαρία Καντζανού Επίκουρος Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο κ. Νικόλαος Μανιαδάκης Καθηγητής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, ο κ. Δημήτριος Λιντζέρης Πρόεδρος ΕΟΦ, ο κ. Δημήτρης Κοντός Πρόεδρος Ε.Ο.Π.Υ.Υ., η κα Μυρτώ Σκοτίδα Αναπληρωματικό Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και Υπεύθυνη των εκστρατειών «Δικαίωμά Μου» & «Τροφός» και ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης Φαρμακοποιός & Διευθύνων Σύμβουλος PROFARM, Μέλος Του Δ/Σ Του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκάριων.

Στα πλαίσια της ημερίδας, ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, συνοδευόμενος από τους Συμβούλους του κ.κ. Μπάμπη Καραθάνο και Θάνο Πλεύρη, συναντήθηκε με εκπροσώπους και φορείς του κλάδου Υγείας κατά τη διάρκεια breakfast table που διοργανώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας στους χώρους του Δαΐς, όπου συζητήθηκαν σημαντικά θεσμικά θέματα.