Από το «Γλυκισματοποιείον» του Σπυρίδωνα Παυλίδη στο κέντρο της Αθήνας γεννήθηκε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, με ένα προϊόν αναγνωρίσιμο και αγαπημένο από πολλές γενιές Ελλήνων. Το 1970 παράγεται για πρώτη φορά η Μερέντα, το προϊόν της οικογένειας Παυλίδη που θα μεγαλώσει ολόκληρες γενιές και θα αγαπηθεί από όλους τους Έλληνες. Από το 1861 μέχρι και σήμερα η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο όπως και η συσκευασία της Το όραμα του Σπυρίδωνα Παυλίδη, το ανήσυχο πνεύμα του, οι τεχνολογικά σύγχρονες εγκαταστάσεις και η επιμονή για κορυφαία ποιότητα, είναι το μυστικό της μακροβιότερης ελληνικής σοκολάτας. 39
RkJQdWJsaXNoZXIy ODAxNzc=