210 77.12.400
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

About Me

Tell us briefly about your company

Εταιρικό Προφίλ

Η DIRECTION BUSINESS NETWORK εκδίδει περισσότερους από 25 έντυπους και ηλεκτρονικούς τίτλους και διατηρεί έντονη διαδικτυακή παρουσία, με στόχο την ανάδειξη και υποστήριξη διαφορετικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Προσφέρει καθημερινά έγκυρη, έγκαιρη και ουσιαστική ενημέρωση καλύπτοντας τους παρακάτω τομείς:

  • Marketing, Επικοινωνία & Media
  • Λιανεμπόριο & Βιομηχανία
  • Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
  • Νέες Τεχνολογίες & Τηλεπικοινωνίες
  • Προσωπική Φροντίδα
  • Αθλητισμός

Εδραιωμένες Σχέσεις με την Αγορά (Loyalty)

Η άμεση, αξιόπιστη και διαδραστική επικοινωνία με τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, τοποθετούν την εταιρεία στο επίκεντρο των επιχειρηματικών εξελίξεων και των νέων διαμορφούμενων τάσεων των αγορών.

Μέσα από τις εκδόσεις της, η DIRECTION προσφέρει αντικειμενική πληροφόρηση και πολύτιμα εργαλεία δουλειάς σε όλους τους επαγγελματίες των κλάδων που καλύπτει (Opinion Leaders, Opinion Makers, Decision Makers), προβάλλοντας συστηματικά τις επιχειρήσεις, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αλλά και τους ανθρώπους ή τις ομάδες πίσω από αυτές.

Η βαθιά εξειδίκευση και η εμπειρία, συμβάλλουν στη διαμόρφωση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με το σύνολο της αγοράς και θέτουν τις βάσεις για την περαιτέρω διεύρυνση των δραστηριοτήτων της DIRECTION.

Προστιθέμενη Αξία

Στο πλαίσιο της συνεχούς διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της, η DIRECTION διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία (know-how) για την περαιτέρω επέκταση των “niche” αγορών που καλύπτει, μέσω της παροχής νέων υπηρεσιών/προϊόντων, με κύριο μέλημα την αύξηση της προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της εταιρείας, την εκμετάλλευση των συνεργιών (synergies) και τη δημιουργία economies of scale.

Όραμα – Στόχοι

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και επίγνωση των αναγκών και των σημαντικών αλλαγών που βιώνει η ελληνική αγορά σήμερα, η DIRECTION απαντά στις προκλήσεις της εποχής και έχει πάντα σαν γνώμονα την παροχή ενημέρωσης, υποστήριξης και αρωγής στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας.

My Clients

bnew
adtt
bt
csrn
basket
retail

My skills

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Web Design
Illustration
Print Design
Branding

My Works

My Posts