210 77.12.400
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

CSRNEWS.GR

99999

Το portal για την ΕΚΕ & την Πράσινη Οικονομία στην Ελλάδα και τον Κόσμο
Έναρξη λειτουργίας: 2012

Το www.CSRnews.gr απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ΕΚΕ και τη Πράσινη Οικονομία φιλοξενεί μεταξύ άλλων, νέα και δράσεις ΕΚΕ, ενημέρωση για την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, best practices, συνεντεύξεις και πληροφορίες για εκδηλώσεις και συνέδρια.

Παράλληλα, έχει στόχο να λειτουργήσει σαν γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και εταιρειών που έχουν έντονο κοινωνικό προφίλ και εφαρμόζουν ολοκληρωμένα προγράμματα ΕΚΕ. Σε αυτό το πλαίσιο, περιλαμβάνει πληροφόρηση που αφορά στους ΜΚΟ στην Ελλάδα, καθώς και δυναμικό MKO DIRECTORY, που εμπλουτίζεται σε σταθερή βάση.

Με την επιμέλεια της συντακτικής ομάδας της DIRECTION, το CSRnews.gr έρχεται να συμπληρώσει το περιεχόμενο του περιοδικού CSR REVIEW, του εβδομαδιαίου Newsletter CSR Week και των ειδικών εκδόσεων CSR Reports και GREEN BUSINESS, ενδυναμώνοντας την προσπάθεια μας για «αειφόρο» ενημέρωση.

Η προβολή στο www.CSRnews.gr περιλαμβάνει την παροχή ευέλικτων διαφημιστικών «πακέτων», αλλά και την πρωτοποριακή τεχνολογία bubble box, που αφορά στην επιλογή λέξεων-κλειδιών σε όλα τα κείμενα του portal σχετικών με την επικοινωνιακή στρατηγική του διαφημιζόμενου προϊόντος – εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το www.CSRnews.gr στα Social Media: facebookinstagramtwitter