210 77.12.400
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

Greek Brands Ελληνικές Μάρκες

MARKES

Η έκδοση GREEK BRANDS-EXPORTS, έρχεται σαν συνέχεια της επιτυχημένης έκδοσης των GREEK BRANDS 2009 & 2015. Σκοπός της έκδοσης είναι να προβληθούν οι ελληνικές εταιρείες και μάρκες, οι οποίες έχουν αναπτύξει εξαγωγική δραστηριότητα και διαπρέπουν εκτός συνόρων.

Πιστεύουμε ότι σε μία εποχή όπου η εξωστρέφεια αποτελεί το «απόλυτο» όπλο των επιχειρήσεων για να ξεπεράσουν την ελληνική αβεβαιότητα, είναι αναγκαίο να αναδείξουμε:

  • τις εταιρείες και τις μάρκες εκείνες που τόλμησαν και έστρεψαν το βλέμμα τους εκτός Ελλάδας
  • τις μάρκες εκείνες που έχουν να μας αφηγηθούν το δικό τους ξεχωριστό ταξίδι και να μας περιγράψουν πως μέσα από τη δυναμική επικοινωνία και το μάρκετινγκ που έκαναν, έγιναν «Success Story» στο εξωτερικό

Η ειδική έκδοση των GREEK BRANDS-Exports θα αποτελέσει ένα μοναδικό, συλλεκτικό reference για την ελληνική αγορά  και ως εκ τούτου αποτελεί ένα αποτελεσματικό όχημα επικοινωνίας και ένα άριστο εργαλείο προβολής για την εταιρεία,  την μάρκα αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτήν, ώστε να επικοινωνήσουν σε corporate και γιατί όχι και σε b2c επίπεδο σε ένα πολύ στοχευμένο κοινό.

Η μοναδική αυτή έκδοση αποτελεί πηγή γνώσης και αισιοδοξίας όχι μόνο για την αγορά της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ αλλά και για το σύνολο της επιχειρηματικής αγοράς.

Είναι, σε τελική ανάλυση, οι μάρκες μας. Οι μάρκες που μας κάνουν υπερήφανους!

 

Επικοινωνία με το Τμήμα Συνδρομών

Άννα Μηλιάδη,
τηλ. 210 77.12.400 (εσωτ 250)
e-mail: miliadi@direction.gr
Αφροδίτη Χατζή,
τηλ. 210 77.12.400 (εσωτ 257)
e-mail: hatzi@direction.gr