210 77.12.400
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

#pr agencies

pr

adbusinessBusiness Communication Series

Σειρά ειδικών εκδόσεων για την επικοινωνία και το μάρκετινγκ

Πρώτη έκδοση: 2012

 

Η σειρά ειδικών εκδόσεων Business Communication Series, κυκλοφορεί με το adbusiness από το 2012.
Ο στόχος τους είναι να αποτελούν ένα αξιόπιστο και χρηστικό reference-εργαλείο για την εκάστοτε κατηγορία αγοράς του κλάδου επικοινωνίας και μάρκετινγκ την οποία καλύπτουν.
Η κάθε έκδοση περιλαμβάνει δημοσιογραφικό περιεχόμενο για την κατηγορία αυτή και από τις παρουσιάσεις των εταιρειών που συμμετέχουν και οι οποίες τοποθετούνται με Αλφαβητική σειρά, σύμφωνα με το όνομά τους. Η παρουσίαση της κάθε εταιρείας περιλαμβάνει κυρίως μία εισαγωγική συνέντευξη εκπροσώπου της, αντιπροσωπευτικά δείγματα δουλειάς και στοιχεία επικοινωνίας μαζί της.
Στο πλαίσιο της κάθε έκδοσης δημιουργείται η ιδανική ευκαιρία για την προβολή και επικοινωνία των υγιών και δυνατών εταιρειών της κάθε εταιρείας, ώστε να παρουσιάσουν και να αναδείξουν τη δυναμική τους με έναν εύληπτο τρόπο και σε ένα πολύ στοχευμένο κοινό-δυνητικούς πελάτες και συνεργάτες τους.

Η σειρά B.C.S. κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή μαζί με το adbusiness, αναρτάται συνολικά στο www.advertising.gr, ενώ το περιεχόμενο της κάθε εταιρικής παρουσίασης δημοσιεύεται στο slide show του www.advertising.gr και στο αντίστοιχο newsletter του site. Τέλος, η δημοσίευση της κάθε παρουσίασης «διαμοιράζεται» και μέσω των social σελίδων του μέσου.

 

Περιοδικότητα: Ανάλογα με την επικαιρότητα και τις ανάγκες – τάσεις της αγοράς.

Κυκλοφορία έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης: 9.000 παραλήπτες

 

Αναγνώστες: Απευθύνεται στους Decision Makers – Opinion Leaders της αγοράς του Marketing και της Επικοινωνίας, στον χώρο των υπηρεσιών, του εμπορίου και της βιομηχανίας, προσφέροντας μεστή και εξειδικευμένη πληροφόρηση.

 

 

Επικοινωνία με το Τμήμα Συνδρομών

Άννα Μηλιάδη,
τηλ. 210 77.12.400 (εσωτ 250)
e-mail: miliadi@direction.gr
Αφροδίτη Χατζή,
τηλ. 210 77.12.400 (εσωτ 257)
e-mail: hatzi@direction.gr