210 77.12.400
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ LIGHTHOUSE RETAILBUSINESS AWARDS 2014

RETIII

Το περιοδικό RETAILBUSINESS σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδας, διοργανώνουν από το 2002, τα RETAILBUSINESS AWARDS, τον κορυφαίο θεσμό στην χώρα μας για τον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου.

Τα RETAILBUSINESS AWARDS τελούν κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση της αγοράς και έχουν στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας.

Κάθε χρόνο στα πλαίσια της διοργάνωσης απονέμεται το κορυφαίο Βραβείο «Retailer of the Year», Βραβείο για τον καλύτερο «Retail Manager», την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια «Retail Campaign» και την καλύτερη ΕΚΕ Πρακτική «CSR Retail Strategy». Απονέμονται επίσης Βραβεία για τα καλύτερα Retail Stores στην κατηγορία τους.

Από την ημέρα ανακοίνωσης διεξαγωγής των Βραβείων, την ψηφοφορία, μέχρι και την Τελετή Απονομής στην οποία συμμετέχουν πάνω από 800 άτομα, τις εξελίξεις γύρω από την διοργάνωση, παρακολουθούν υψηλόβαθμα και καταξιωμένα στελέχη του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου, του Marketing και της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης και του Δημοσιογραφικού χώρου. Την Τελετή Απονομής τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

www.retailawards.gr