Background Image
Previous Page  42 / 52 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 42 / 52 Next Page
Page Background

Γεμάτο φρεσκάδα, με μύτη που θυμίζει

ροδοπέταλα και με ωραιότατη οξύτητα, αφού

κατέκτησε τους ντόπιους ουρανίσκους, κάνει

επιτυχώς καριέρα και στις ξένες αγορές.

Με μοσχατίζουσες νότες θυμίζει στην πιο

καθαρή έκφρασή του πράσινο μήλο, lime,

τριαντάφυλλο, ενώ στα πιο πολύπλοκα

κρασιά μπορεί να πλαισιωθεί από αρώματα

μέντας και λεμονιού.

Το μυστικό της επιτυχίας του

Μοσχοφίλερου Μπουτάρη είναι ότι μέσα από

την απλότητα μιας τόσο αρωματικής και εύκολα «αγαπήσιμης» ποικιλίας,

η οινοποιία έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και

απόλυτα αναγνωρίσιμο κρασί. Ένα κρασί μεταξένιο,

με αξιαγάπητη φινέτσα, γεμάτο με τη φρεσκάδα του

λεμονιού και του lime. Ένα πρωτοποριακό κρασί,

που διαφημίζει την ίδια την Ελλάδα. Παράγεται από

σταφύλια επιλεγμένων ορεινών αμπελώνων της

Μαντινείας υψόμετρου 650 μέτρων, γεγονός που το

καθιστά ιδανικό για να αναπτυχθεί η συγκεκριμένη

ποικιλία λόγω τοποθεσίας και κλίματος.

Το μοσχοφίλερο ως ποικιλία αποτελεί αντικείμενο

πειραματισμού για την εταιρεία εδώ και πολλά

χρόνια. Πολύ πρόσφατο παράδειγμα και διαφορετική

προσέγγιση της ποικιλίας είναι και το Μοσχοφίλερο

Μπουτάρη χωρίς Θειώδες, αποτέλεσμα μιας

πειραματικής οινοποίησης χωρίς θειώδες, από σταφύλια βιολογικής

καλλιέργειας. Κρυστάλλινος και διαυγής οίνος με αρώματα

εσπεριδοειδών, λεμονιού και τριαντάφυλλου, πλαισιωμένος με γλυκές

νότες κερήθρας.

ΔιασφάλισηΠοιότητας στο εμφιαλωμένο κρασί

Η ανάπτυξη και η εφαρμογή ενός συστήματος ποιότητας από την

εταιρεία Μπουτάρη σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων

(ISO9001, HACCP) διασφαλίζει τους καταναλωτές για το σχεδιασμό, την

παραγωγή και τη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, ασφάλειας

και υγιεινής. Ποιότητα, όπως την αντιλαμβάνεται η εταιρεία Μπουτάρη,

Ιστορία

Έκανε το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά τον

Απρίλιο του 1996, κάτω από την ομπρέλα των Ελληνικών

Ποικιλιακών Μπουτάρη. Φρέσκο, αρωματικό και ευέλικτο,

ταιριάζει με όλους τους γευστικούς συνδυασμούς και δεν

σταματά να εκπλήσσει τις εγχώριες και διεθνείς κουζίνες.

Μια ποικιλία την οποία η Οινοποιία Μπουτάρη διέσωσε από

εξαφάνιση και ξεκίνησε τη διάδοσή της σε όλο τον κόσμο.

Με καταγωγή από τη Μαντινεία της Πελοποννήσου, έγινε με

το πέρασμα των χρόνων η Νο.1 επιλογή, για το Νο.1 λευκό

ελληνικό κρασί - και όχι τυχαία. Το 1998 επαναλανσαρίστηκε

με νέα εμφάνιση και γρήγορα εκτοξεύθηκε σε ζήτηση και

ξεχώρισε ανάμεσα στα υπόλοιπα ελληνικά

κρασιά. Τότε ξεκίνησε ουσιαστικά και η

δυναμική ανάπτυξή του, με αποτέλεσμα

να γίνει γνωστό στην εγχώρια αλλά

και στην παγκόσμια αγορά, συνδέοντας το όνομα

Μπουτάρη με την ίδια την ποικιλία.

Σε αυτή την ανάπτυξη συνεισέφεραν οι καινοτόμοι

για την εποχή τους συσκευασίες των 187 ml

(ατομική) και 375 ml (μεσαία φιάλη), αλλά και

η 4pack συσκευασία (των 187 ml). Έτσι, σε μια

εποχή όπου ο καταναλωτής μαθαίνει να αγαπάει

το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη, έρχεται το ίδιο το

προϊόν να του καλύψει διαφορετικές ανάγκες για

διαφορετικές περιστάσεις και να του διασφαλίσει ότι όποια

συσκευασία και αν επιλέξει, θα «εισπράξει» όλα τα αρώματα και την

ευχαρίστηση της επιλογής του.

Μια ευγενής και ταυτόχρονα τόσο

πληθωρικήποικιλία

Βασικό χαρακτηριστικό του Μοσχοφίλερου είναι

το έντονο και εύκολα αναγνωρίσιμο άρωμά

του. Όμως έχει χαρακτηριστεί και ως λαμπερό,

μυρωδάτο, κομψό, ζωηρό, ευέλικτο λευκό

κρασί, με πληθωρικό άρωμα, μια και προέρχεται

από τα πιο αρωματικά σταφύλια της Ελλάδας.

Μια ιστορία μέσα σε ένα διάφανο μπουκάλι και μια κλασική, ανεπιτήδευτη ετικέτα, που

κλείνει άρωμα, γεύση, απόλαυση και αναμνήσεις. Ένα κρασί γεμάτο από άρωμα Ελλάδας!

Μοσχοφίλερο Mπουτάρη

Tο αγαπημένο λευκό ελληνικό κρασί