1
2
3
1

Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Estetica Hellas

2

Με νέα από τον χώρο της κομμωτικής και των εταιρειών προϊόντων μαλλιών

3

Ελληνική έκδοση του διεθνώς αναγνωρισμένου συνδρομητικού περιοδικού επαγγελματικής περιποίησης και φροντίδας ESTETICA.

11 hours ago

Estetica Hellas

To γαλλικό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια μανικιούρ και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές παραλλαγές του. Κατάλληλο για κάθε περίσταση και δεν παύει να δείχνει εξίσου κομψό και μίνιμαλ.
Εσείς πόσο συχνά το επιλέγετε;
#OPIObsessed
... See MoreSee Less

View on Facebook

14 hours ago

Estetica Hellas

New collecyby @christosmichailidis 🔝👋👋👋Amazing look! #hairart #hairlook #haircollection @schwarzkopfpro.greece ... See MoreSee Less

View on Facebook

16 hours ago

Estetica Hellas

Follow your passion!
Πάντα μου άρεσε η κομμωτική, αλλα το ξεκίνημα ήταν δύσκολο. Ταλαιπωρήθηκα πολύ για να μάθω, αλλα ποτε δεν τα παράτησα και αυτό ειναι μια συμβουλή που δίνω σε κάθε εκπαιδευόμενο.
.
.
#hairstyles #haircut #hair #Expert #lorealpro #lorealprogr #education #prestigeteliskikeris #prestigeisback #expertsareback @lefteriskikeris
... See MoreSee Less

View on Facebook

Το www.esteticamagazine.gr, αποτελεί το online portal επαγγελματικής κομμωτικής περιποίησης και ολιστικής ομορφιάς. Περιλαμβάνεται καθημερινή ενημέρωση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον γραφικών με πάνω από 7 θεματικές ενότητες, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από hair fashion σε εκδηλώσεις και εκθέσεις, καθώς και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς.

Newsletter του esteticamagazine.gr

Το portal υποστηρίζεται από ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Newsletter που αποστέλλεται στους εγγεγραμμένους συνδρομητές του και περιλαμβάνει ειδήσεις και διαφημιστικό περιεχόμενο από το χώρο της κομμωτικής και της ομορφιάς.