1
2
3
1

Ενημερώνει για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις σε θέματα διαχείρισης εταιρικών στόλων και mobility

2

Mέρος του Fleet Management Project της Direction Business Network

3

Υποστηρίζεται από τη νέα συνεργασία της Direction Business Network με την Nexus Communications

This message is only visible to admins.
Backup cache in use.
PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

Eξειδικευμένο portal που ενημερώνει για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις σε θέματα διαχείρισης εταιρικών στόλων και mobility σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Αποτελεί μέρος του Fleet Management Project του νέου εκδοτικού εγχειρήματος της Direction Business Network που συμπληρώνει την προσπάθειά της για ολοκληρωμένη ενημέρωση των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Το project αυτό περιλαμβάνει την εβδομαδιαία ηλεκτρονική έκδοση «FleetNews», που καταγράφει τον παλμό του κλάδου αυτού τόσο στη χώρα μας όσο και στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο περίγυρο, την τριμηνιαία έντυπη περιοδική έκδοση «Fleet Business» και τον ετήσιο οδηγό «Fleet Business Directory».

Η Direction Business Network υποστηρίζεται στο νέο της εγχείρημα από τη νέα συνεργασία της με την Nexus Communications, η οποία με έδρα το Βέλγιο αποτελεί leader στον τομέα της business to business ενημέρωσης σε θέματα διαχείρισης εταιρικών στόλων και mobility σε διεθνές επίπεδο.