1
2
3
1

Επιχεiρηματικό ειδησεογραφικό portal

2

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση

3

Προσεγγίζει και παρακολουθεί το σύνολο της επιχειρηματικής αγοράς

This message is only visible to admins.
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

Tο www.businessnews.gr, το ειδησεογραφικό και επιχειρηματικό portal της Direction Business Network, αποτελεί τον πραγματικό καθρέπτη της αγοράς. Στόχος του είναι να παρουσιάζει τις σημαντικές εξελίξεις και τα τεκταινόμενα σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο, τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή πραγματικότητα, καθώς και τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στην εγχώρια αλλά και την παγκόσμια επιχειρηματική σκηνή.

Με συνεχή, έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση, άριστο σχεδιασμό, εύκολη και γρήγορη πλοήγηση, το www.businessnews.gr προσφέρει άμεση επικοινωνία με τον επισκέπτη και πολύπλευρη ενημέρωση για τα νέα και τις εξελίξεις στον επιχειρηματικό κόσμο μέσω άρθρων και αναλύσεων για το ελληνικό και διεθνές γίγνεσθαι.

Το www.businessnews.gr προσεγγίζει και παρακολουθεί το σύνολο της επιχειρηματικής αγοράς μέσα από το πρίσμα και τη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει όλες τις προσπάθειες της Direction Business Network:

  • εγκυρότητα
  • ακρίβεια
  • ρεπορτάζ
  • εστίαση στους πρωταγωνιστές της αγοράς
  • στήριξη στις υγιείς δυνάμεις της επιχειρηματικής σκηνής
  • ανάδειξη των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και των πρακτικών που οδηγούν τις εξελίξεις κάθε κλάδου.

Newsletter του businessnews.gr

Το portal υποστηρίζεται από ένα καθημερινό ηλεκτρονικό Newsletter το οποίο αποστέλλεται δύο φορές την ημέρα (το πρωί & το απόγευμα) στους εγγεγραμμένους χρήστες του και περιλαμβάνει θέματα της επικαιρότητας και του επιχειρηματικού κλάδου.