Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας

Τα βραβεία – θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν. Ένας θεσμός που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις εκείνες που πρωταγωνιστούν ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης “Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας” και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Οι Άριστοι της πραγματικής οικονομίας αναδεικνύονται στην επίσημη τελετή απονομής, η οποία στηρίζεται από σημαντικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων και αποτυπώνεται σε αναμνηστική πολυτελή έκδοση με τον ίδιο τίτλο.

Αναλυτικότερα, στην εκδήλωση τιμώνται οι Πρωταγωνιστές των Κλάδων, που αποτελούν τις κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, οι Greek Business Champions, επιχειρήσεις που με τις οικονομικές επιδόσεις τους διακρίθηκαν την τελευταία διετία, οι Ιστορικές Επιχειρήσεις σύμφωνα με το έτος ίδρυση τους, οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την προσπάθειά τους στους τομείς της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων, οι εταιρείες που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας, οι επιχειρήσεις που εν μέσω κρίσης κατόρθωσαν να επανακάμψουν και να αναπτυχθούν. Τέλος, απονέμεται το βραβείο, η Επιχείρηση της χρονιάς η οποία αναδεικνύεται μέσα από το ίδιο το ελληνικό επιχειρείν και αποτελεί την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης καθώς επίσης και το Αριστείο Διεθνούς Έλληνα Επιχειρηματία, το οποίο απονέμεται σε Έλληνα Επιχειρηματία που διαπρέπει εκτός συνόρων.

Τους μεγάλους Νικητές κάθε διοργάνωσης, μπορείτε να δείτε στο www.protagonists.gr

Περισσότερα

MEDIA

Βραβεία 2022