Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την τελετή απονομής των Hair Awards

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την τελετή απονομής των Hair Awards
η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

 

Τα Hair Awards by Estetica Hellas έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών του κομμωτικού χώρου, ενώ τους νικητές τούς αναδεικνύει η ίδια η αγορά, καθώς εκείνη επιλέγει τους καλύτερους.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης Hair Awards, θα πραγματοποιηθεί το Fashion Show Αthena by Tranoulis με χορηγό την aνaplasis. Aξίζει να σημειωθεί ότι ο o οίκος Tranoulis στηρίζει το κίνημα TAKE ME HOME, με το αίτημα της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Στη σκηνή της εκδήλωσης θα παρουσιάσουν δουλειά τους οι:

*Christos Michailidis

*Fanis Mastrokostas & Maria Drettaki

*Gino hairandmore

*Hair Tonic

*Hairway

*Konstantinos Christopoulos

*Lemon Poppy Seed

*Nikolas Prekas

*Teo Hair Design

*Ιoanna Tzani

Βest Hair Collection

Για δεύτερη χρονιά, θα υπάρχει η πετυχημένη κατηγορία βράβευσης Βest Hair Collection/ Καλύτερη Πρόταση Μόδας, δίνοντας τη δυνατότητα στους κομμωτές και στις κομμωτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, που έστειλαν τις κολεξιόν τους στο περιοδικό, να διακριθούν και να κερδίσουν τα βραβεία, Platinum, Gold, Silver και Bronze.

Best Young Talent

Φέτος, υπάρχει μια νέα κατηγορία βράβευσης, με ονομασία Καλύτερο Νέο Ταλέντο/ Best Young Τalent , που δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές ηλικίας 18-25 ετών από όλη την Ελλάδα, να διακριθούν και να κερδίσουν –  το Gold, Silver, και το Bronze award.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Χρυσός χορηγός των βραβείων είναι η Wella Professionals. Xoρηγοί είναι οι εταιρείες Farcom Professional, Ρrestige Telis Kikeris και Ηighlife.

Υποστηρικτής backstage εξοπλισμού είναι η εταιρεία Commo Interiors, χορηγός εκτυπώσεων η PressiousArvanitidis και Event Sponsor η εταιρεία Αmuse. Τις δημόσιες σχέσεις έχει αναλάβει η εταιρεία Βeautiful People PR.

Τα βραβεία υλοποιούνται υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της Κ.Ε.Κ.Ε. και του ΠΣΒΑΚ. Ελεγκτικός φορέας των βραβείων είναι η εταιρεία ΚPMG.