Νέο τεύχος για το Business News Magazine

Την αξία της Προσφοράς θυμίζει σε όλους η Αλίκη Περρωτή στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο Business News Magazine της Direction Business Network και αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου -έβδομου κατά σειρά- τεύχους του μηνιαίου επιχειρηματικού περιοδικού. Η εμβληματική αυτή Ελληνίδα μιλάει για τους σταθμούς στη ζωή της, που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από παραμύθι, και εξηγεί πώς η αγάπη για τον τόπο της αποτελεί πάντα το κίνητρό της όσον αφορά τις πολλές και σημαντικές δράσεις προσφοράς που έχει υλοποιήσει, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι μεγάλες δωρεές για το Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο στην Αθήνα και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη. Τη συνέντευξη, μάλιστα, συνοδεύουν φωτογραφίες από το προσωπικό αρχείο της Αλίκης Περρωτή.

Ακόμη, το Βusiness News Magazine στο νέο του τεύχος παρουσιάζει τον Μohed Altrad, τον ιδιοκτήτη του Altrad Group, που βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας για την παρουσίαση του βιβλίου του. Ο δισεκατομμυριούχος Mohed Altrad, είναι σήμερα ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες παγκοσμίως. Πριν από 70 χρόνια, όμως, το 1948, γεννήθηκε σε μια σκηνή Βεδουίνων στην έρημο. Στα επτά του χρόνια, ορφανός από μητέρα και εγκαταλειμμένος από τον πατέρα του αλλά διψασμένος για μάθηση και γνώση, διένυε ξυπόλυτος καθημερινά χιλιόμετρα μέσα στην έρημο, για να πάει σχολείο. Τελικά, με πείσμα κατάφερε να φτάσει στο Montpellier, χάρη σε μια υποτροφία της συριακής κυβέρνησης για σπουδές μηχανικού και αυτή ήταν η αφετηρία για το φτωχό αγόρι που γεννήθηκε στην έρημο και κατόρθωσε να γίνει ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη. «Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει από πολύ χαμηλά και να φτάσει πολύ ψηλά,αρκεί να το πιστέψει», λέει ενώ αναφέρει πως «η ζωή είναι εξ ορισμού μικρή και μπορούμε να παραμείνουμε συγκεκριμένο χρόνο πάνω στη γη. Για να τον αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, οφείλουμε να κάνουμε καλά πράγματα για μας, αλλά και για τους άλλους».

Επίσης, το ΒusinessNews Magazine στο έβδομο τεύχος του παρουσιάζει τα οικονομικά στοιχεία των μεγαλύτερων βιομηχανιών της ελληνικής αγοράς, ενώ προβάλλει τους 10 CEOs που ξεχώρισαν το 2018. Αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που επιμένουν ακόμη και στην περίοδο της κρίσης να επενδύουν στην Ελλάδα, ενώ αναλύει την περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης και τα οφέλη που μπορεί να έχει για την εγχώρια οικονομία η έναρξη της καλλιέργειάς της μετά τις πρόσφατες πρώτες δανειοδοτήσεις. Επιπρόσθετα, όπως σε κάθε τεύχος, φιλοξενεί θέματα για το startup οικοσύστημα, τις επιχειρηματικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την αγορά εργασίας, το managementκαι το marketing.

Υπενθυμίζεται πως το Business News Μagazine αποστέλλεται σε 5.000 υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των 1.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων. Περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιρειών, κλαδικές έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις CEO’s, απόψεις και ρεπορτάζ καθώς και αναδρομές σε ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας ευρύ φάσμα της εγχώριας και διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Με οδηγό την πεποίθηση πως μόνο η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την Ανάπτυξη, το Business News Μagazine αποτελεί το νέο εγχείρημα της Direction Business Network, συμπληρώνοντας την προσπάθειά της για στήριξη του επιχειρείν στη χώρα μας με το επιχειρηματικό portal businessnews.gr, την ετήσια έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» και το θεσμό βραβεύσεων«Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Direction Business Network, Παναγιώτα Γεωργιάδη, 210 7712400 (223) georgiadi@direction.gr