Κυκλοφόρησε η 21η έκδοση του adbook

«Black Jack» κάνει φέτος το adbook της Direction Business Network, καθώς μόλις κυκλοφόρησε η 21η έκδοση του απόλυτου Οδηγού για την αγορά Marketing & Επικοινωνίας. 

Για ακόμη μια χρονιά, η έκδοση αποτελεί το «χάρτη» της εγχώριας αγοράς, περιλαμβάνοντας στοιχεία για όλες τις εταιρείες του χώρου της επικοινωνίας, τους σημαντικότερους διαφημιζόμενους και το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ακόμη, η φετινή έκδοση περιλαμβάνει στατιστικά στοιχεία για τη διαφημιστική δαπάνη αλλά και οικονομικά στοιχεία για τις διάφορες κατηγορίες της αγοράς επικοινωνίας, όπως αυτά έχουν καταγραφεί στους πλέον πρόσφατους ισολογισμούς των εταιρειών.

Το adbook έκανε την είσοδό του στην ελληνική αγορά το 1994 και κυκλοφορεί σε έντυπη μορφή, καταγράφοντας σε λειτουργικές ενότητες όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες των κλάδων που παρουσιάζει. 

Στόχος της έκδοσης είναι να αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για όλους τους ανθρώπους του χώρου, αλλά και για όσους με έμμεσο τρόπο ενδιαφέρονται ή δραστηριοποιούνται στην περιφερειακή αγορά του.