Οι νικητές των HAIR AWARDS – ESTETICA HELLAS 2017

Λαμπερές παρουσίες και επώνυμοι καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» στα HairAwards 2017 του περιοδικού EsteticaHellas, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο για δεύτερη συνεχή χρονιά, με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο.

Η διευθύντρια έκδοσης του EsteticaHellas, Φρύνη Λάτου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στη μεγάλη βραδιά της κομμωτικής τέχνης, που ανέδειξε και φέτος τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στα χέρια των κομμωτών, ενώ με τη σειρά του ο εκδότης του EsteticaHellas, Βαγγέλης Παπαλιός, ανέφερε στον χαιρετισμό του ότι «τα βραβεία αποτελούν το επιστέγασμα της 15χρονης παρουσίας του EsteticaHellas στην ελληνική αγορά».

Οι διακρίσεις

Οι κυριότερες διακρίσεις και βραβεύσεις της χρονιάς έχουν ως εξής:

Συνεργάτης της Χρονιάς: Wella

Εκπαίδευση της Χρονιάς: Wella

Λανσάρισμα Καμπάνιας της Χρονιάς: MythicOil/Foureira – L΄Oréal Professionnel

Επαγγελματικό Εργαλείο της Χρονιάς: Steampod – L΄Oréal Professionnel

KαινοτομίατηςΧρονιάς: SmartBond – L΄Oréal Professionnel

Καλύτερη Σχολή της Χρονιάς: Vang

Extension Brand τηςΧρονιάς: Ηigh Life Hair Extensions

Oil (Έλαια): Μythic Oil – L΄Oréal Professionnel

ΑντηλιακάΠροϊόντα(Soleil): Kérastase

Μen Hair Care & Styling: Tea Τree Special Shampoo, Tea Tree Shaping Cream – Paul Mitchell

Creative styling:Tecni.Art Wild Stylers – L’Oréal Professionnel

Styling (Προϊόν) αφρός, λακ, ζελέ:Sculpting Foam – Paul Mitchell

Styling (Σειρά) αφρός, λακ, ζελέ: EIMI – Wella Professionals

Θεραπείες αραίωσης – πύκνωσης: Nioxin – Wella Professionals

Hair Care εξειδικευμένες θεραπείες:Pro Fiber – L’Oréal Professionnel

Hair Care (σαμπουάν, κοντίσιονερ, μάσκες): Absolut Repair Lipidium Μάσκα – L’Oréal Professionnel

Ξανοιχτικά: Blondor (Wella),

Οξειδωτικήβαφήμόνιμη: Koleston Perfect – Wella

Βαφή στον ίδιο τόνο ημιμόνιμη: ColorTouchWella

 

Νέα κατηγορία βραβεύσεων

Για πρώτη φορά φέτος δόθηκαν βραβεία σε μια νέα κατηγορία, στην ΒestHairCollection/ Καλύτερη Πρόταση Μόδας. Ο ChristosMichailidis και η ομάδα του Loveisinthehair απέσπασαν το χρυσός μετάλλιο, τα GINOHairandmore το ασημένιο, ενώ με το χάλκινο τιμήθηκε ο Μύρωνας των Μiro&Miro. Επιπλέον, Τιμητικά Βραβεία δόθηκαν στον Γιώργο Μπούρα των κομμωτηρίων Gino (ως αναγνώριση για την προσφορά του στην κομμωτική τέχνη), στη Ζηνοβία Βασιλειάδου – Τσαρδούλια των Mod’sHair για μια ζωή αφιερωμένη στην ομορφιά των μαλλιών, και στον Nίκο Κούρτη της Καλλιτεχνικής Ένωσης Κομμωτών Ελλάδας ως αναγνώριση για την προσφορά του στην κομμωτική τέχνη.

Διεθνείς καλεσμένοι

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους ο εκδότης και διευθυντής του EsteticaItalia, RobertoPissimiglia, και ο θρύλος του παγκόσμιου επιχειρείν, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της PaulMitchell και της PatronSpirits, JohnPaulDejoria, στον οποίο, μάλιστα, απονεμήθηκε Αριστείο «ProtagonistoftheInternationalEconomy»

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το κλείσιμο της εκδήλωσης, όταν ανέβηκαν επί σκηνής μοντέλα από συνολικά εννέα κομμωτικές ομάδες, παρουσιάζοντας από μία ξεχωριστή τάση, έτσι όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί στην πορεία των 70 ετών του περιοδικού Estetica.

Χορηγοί

Χρυσοί χορηγοί της μεγάλης βραδιάς ήταν οι εταιρείες L΄OréalProfessionnel και WellaProfessionals και μέγας χορηγός η PaulMitchell. Επίσης, χoρηγοί ήταν οι εταιρείες Vang, Farcom, ΚyanaκαιImelProfessional. Χορηγός της κατηγορίας «Βest ΗairCollection» ήταν η ΗighLife, υποστηρικτής η εταιρεία Panasonic και υποστηρικτής του backstage εξοπλισμού ήταν η CommoInteriors. Τέλος, χορηγός εκτυπώσεων ήταν η PressiousArnanitidis και χορηγός «EventSponsor» η εταιρεία Αmuse. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του ΠΣΒΑΚ και της Κ.Ε.Κ.Ε.

Ελεγκτικός Φορέας της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν η KPMG