Συνεργασία µε την FIΒΑ για το Final 4 της Αθήνας

Η Direction Business Network και το περιοδικό “ΑllStar Basket” ανέλαβαν, για λογαριασμό της FIBA και της διοργάνωσης Basketball Champions League, τη δημιουργία, επιμέλεια και έκδοση δύο πολυτελών εκδόσεων, που θα μοιραστούν στους επίσημους προσκεκλημένους, στους εκπροσώπους του Τύπου καθώς και στους θεατές οι οποίοι θα δώσουν το παρών στο Final 4 του Basketball Champions League στην Αθήνα (ΟΑΚΑ), από 4 έως 6 Μαΐου.

Η συντακτική ομάδα του μοναδικού περιοδικού για το μπάσκετ, του ”ΑllStar Basket”, ανέλαβε τη δημοσιογραφική δουλειά του Media Guide και το Official Programme (δίγλωσση έκδοση – αγγλικά/ελληνικά), που περιλαμβάνει την πλήρη παρουσίαση των τεσσάρων ομάδων οι οποίες παίρνουν μέρος στο Final 4,  χαιρετισμούς εκπροσώπων επισήμων φορέων και συγκεκριμένα της Διεθνούς Ομοσπονδίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας, του ΕΣΑΚΕ καθώς και της ΑΕΚ και θα διανεμηθεί στους χιλιάδες φιλάθλους που θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ την Παρασκευή και την Κυριακή.

Στο Media Guide, το οποίο κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, μία στην αγγλική γλώσσα και μία στην ελληνική, περιλαμβάνονται επίσης στατιστικά στοιχεία της φετινής αγωνιστικής περιόδου του Basketball Champions League, αποτελέσματα όλων των αγώνων, παρουσίαση της πόλης των Αθηνών, που φιλοξενεί την τελική φάση της διοργάνωσης, καθώς και του ΟΑΚΑ, στο οποίο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις.

Η έκδοση φιλοξενεί, επίσης, χρηστικές πληροφορίες για τους εκπροσώπους του Τύπου όσον αφορά τις ώρες προπονήσεων, αγώνων, συνεντεύξεων Τύπου και των υπόλοιπων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Final 4. Το Basketball Champions League διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

Στο  φετινό Final 4 έχουν προκριθεί η ΑΕΚ, η ισπανική Μούρθια, η γαλλική Μονακό και η γερμανική Λούντβιχσμπουργκ.  Την Παρασκευή 4 Μαΐου διεξάγονται οι ημιτελικοί μεταξύ Μονακό-Λούντβιχσμπουργκ (6.30 μ.μ.) και ΑΕΚ-Μούρθια (9.30 μ.μ.), ενώ την Κυριακή 6 Μαΐου διεξάγονται οι τελικοί. Στις 5.30 μ.μ. ο αγώνας για την 3η θέση μεταξύ των δύο χαμένων του ημιτελικών και στις 8.30 μ.μ. ο μεγάλος τελικός μεταξύ των δύο νικητών των ημιτελικών.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση