Κυκλοφόρησε το 2o τεύχος του FLEET BUSINESS

Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος του FLEET BUSINESS, του περιοδικού που καταγράφει τον παλμό του κλάδου των εταιρικών αυτοκινήτων και της κινητικότητας, τόσο στη χώρα μας όσο και στον ευρωπαϊκό περίγυρο.

Η έκδοση αυτή εντάσσεται στο νέο εκδοτικό εγχείρημα της Direction Business Network, που ήρθε να καλύψει το κενό στην πληροφόρηση για το χώρο του Fleet και Mobility Management. Το project αυτό περιλαμβάνει ηλεκτρονική έκδοση «FleetNews», που έχει κυκλοφορήσει ήδη 36 τεύχη, καλύπτοντας σε εβδομαδιαία βάση όλα τα σχετικά θέματα της αγοράς και το portal fleetnews.gr για την αγορά του Fleet Management και του Mobility. Απευθύνεται στα στελέχη της αγοράς του Αυτοκινήτου, του Leasing and Rental, των Μεταφορών και της Κινητικότητας γενικά, αλλά και σε όλες τις επιχειρήσεις που διαθέτουν εταιρικά οχήματα.
Η Direction Business Network υποστηρίζεται στο νέο της εγχείρημα από τη Nexus Communication, η οποία, με έδρα το Βέλγιο, αποτελεί leader στον τομέα της business to business ενημέρωσης σε θέματα διαχείρισης εταιρικών στόλων και mobility σε διεθνές επίπεδο.
Το δεύτερο τεύχος ασχολείται με τις προηγμένες τεχνολογίες που αναμορφώνουν την κινητικότητα, παρουσιάζει την παγκόσμια και την ευρωπαϊκή αγορά των αυτοκινήτων premium, τον μετασχηματισμό της αγοράς leasing και fleet management, που εξακολουθεί πάντως να κρατά το εταιρικό αυτοκίνητο στο επίκεντρο, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το ντίζελ αλλά και το αέριο, ενώ φιλοξενεί συνέντευξη του επικεφαλής της Leaseplan στην Ελλάδα, Κωνσταντίνου Πετρούτσου, καθώς και του υπεύθυνου για την ηλεκτροκίνηση του ομίλου BMW, Dr. Robert Irlinger.