Το RETAIL οδηγεί τις εξελίξεις!

Στις 15 Δεκεμβρίου 2014 στο Metropolitan Expo η Τελετή Απονομής,
με Χορηγό Τίτλου την εταιρεία Lighthouse

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, στις 20.00μ.μ., στο Metropolitan Expo, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των LIGHTHOUSE RETAILBUSINESS AWARDS 2014, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, καταξιωμένων στελεχών των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του Ελληνικού Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, του Marketing και της Επικοινωνίας και του Δημοσιογραφικού χώρου. O θεσμός διοργανώνεται για 13η συνεχή χρονιά από την DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

 

Οι κατηγορίες των Βραβείων, στις οποίες θα απονεμηθούν οι διακρίσεις, είναι: Retailer of the Year,
Retail Manager 2014, Ε-Retailer 2014, Retail Campaign 2014, Retail Store SUPER MARKET 2014, Retail Store ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ 2014, Retail Store ΕΣΤΙΑΣΗ 2014, Retail Store ΕΝΔΥΣΗ-ΥΠΟΔΗΣΗ 2014,
CSR Retail Strategy 2014. Επίσης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα απονεμηθούν όπως κάθε χρόνο, τα Βραβεία για τους Προμηθευτές της Χρονιάς στις κατηγορίες Food & Drink, Non Food, Τεχνολογία και Λευκές και Μαύρες Συσκευές σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν ένα από τα βραβεία των LIGHTHOUSE RETAILBUSINESS AWARDS 2014, έχουν ήδη ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού www.retailawards.gr.

 

Η εταιρεία Lighthouse είναι για 2η συνεχή χρονιά ο Χορηγός Τίτλου του καταξιωμένου θεσμού των RETAILBUSINESS AWARDS. Η Lighthouse αναπτύσσει ολοκληρωμένες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου για retail & b2b και διαχειρίζεται συνολικά την εξαγωγική αλλά και εγχώρια στρατηγική των accounts της (digital & omnichannel marketing). Μεταξύ των accounts της βρίσκονται brands και e-shops όπως Jumbo, AEK F.C., Intersport, BSB Fashion, Raxevsky, Praktiker, Sfakianakis Cars, Kafkas, Marks&Spencer, Migato, Media Strom, Dpam κ.α. Περισσότερα στο www.Lighthouse.gr.

 

Τα LIGHTHOUSE RETAILBUSINESS AWARDS 2014, επιβραβεύουν για ακόμη μια χρονιά τις σταθερές δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου. Εκείνους που αντιστέκονται στις δυσοίωνες συνθήκες, ξεπερνούν τα εμπόδια και συνεχίζουν να επενδύουν και να δημιουργούν θέσεις εργασίας. Εκείνους που καθημερινά δίνουν τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το ελληνικό Λιανεμπόριο όχι μόνο είναι ισχυρό αλλά και οδηγεί τις εξελίξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με:

DIRECTION: Λίνα Δέδε, dede@direction.gr, τηλ.: 210 77 12 400.

Asset Ogilvy Public Relations: Ολυμπία Βαγιωνά, olympia.vagiona@assetogilvy.gr & Μαριλένα Τσίρου, marillena.tsirou@assetogilvy.gr, τηλ.: 210 66 60 400.