Business News Magazine – Η Ηγεσία στην πρώτη σελίδα

Το Business News Magazine είναι η νέα εκδοτική προσπάθεια της Direction Business Network. Πρόκειται για μια μηνιαία έκδοση, με έμφαση στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική σκηνή, που απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των κορυφαίων επιχειρήσεων. Αποστέλλεται κάθε μήνα σε 5.000 υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των 1.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων.

Το νέο περιοδικό δημιουργήθηκε με την υπογραφή του businessnews.gr και της συντακτικής ομάδας της Direction Business Network και με την αρωγή αναγνωρισμένων εξωτερικών συνεργατών έχει βασικό στόχο να αναδείξει τους πρωταγωνιστές του εγχώριου επιχειρείν που κάνουν τη «διαφορά» και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Πρόκειται για μία έκδοση με υψηλά αισθητικά κριτήρια και tabloid διαστάσεις που περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιρειών, κλαδικές έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις και αναδρομές σε ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις. Αλλά όχι μόνο, καθώς στις σελίδες του οι αναγνώστες θα βρουν νέα από τη διεθνή επιχειρηματική σκηνή, εξελίξεις της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και του start-up οικοσυστήματος, απόψεις και ρεπορτάζ, που το καθιστούν ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια κάθε σύγχρονου ανθρώπου του επιχειρείν.

Το νέο εκδοτικό εγχείρημα έρχεται να συμπληρώσει το επιχειρηματικό portal Businessnews.gr, την ετήσια έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» και το θεσμό βραβεύσεων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», στην προσπάθεια στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση