Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του Business News Magazine

Τον κλάδο των ελεγκτικών υπηρεσιών φέρνει στο προσκήνιο το Business News Magazine

Αναλυτική έρευνα στο νέο -πέμπτο κατά σειρά- τεύχος του μηνιαίου επιχειρηματικού περιοδικού, που κυκλοφορεί με τον Ιωάννη Καλλίγερο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της MercedesBenz Ελλάς, στο εξώφυλλό του.

Οι ελεγκτικές εταιρείες στην Ελλάδα αποτελούν το αντικείμενο της ειδικής έρευνας που φιλοξενεί το νέο -πέμπτο κατά σειρά- τεύχος του μηνιαίου περιοδικού Business News Μagazine, με την υπογραφή του ΒusinessNews.gr, της συντακτικής ομάδας της Direction Business Network και σημαντικών εξωτερικών συνεργατών. Στο σχετικό δημοσιογραφικό αφιέρωμα στον πολύ σημαντικό αυτό πυλώνα για την υγιή λειτουργία του επιχειρείν, παρουσιάζονται τα οικονομικά μεγέθη των ελεγκτικών εταιρειών της χώρας, το ποσοστό από τις 1.000 μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις που καλύπτει η καθεμιά, καθώς και οι σημαντικότεροι πελάτες τους. Επίσης, εκπρόσωποι μεγάλων ελεγκτικών εταιρειών καταθέτουν την άποψή τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο εν λόγω κλάδος στη σημερινή εποχή.

Στο εξώφυλλό του, το νέο τεύχος του Business News Μagazine φιλοξενεί τον Ιωάννη Καλλίγερο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mercedes-Benz Ελλάς, ο οποίος μας εξηγεί πώς η ελληνική θυγατρική έχει κατορθώσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις εταιρείες του δικτύου Daimler διεθνώς. Επίσης, συνεντεύξεις παραχωρούν ο CEO Europe του κολοσσού Aryzta, Γρηγόρης Σκλήκας, η επικεφαλής σε παγκόσμιο επίπεδο του διαφημιστικού δικτύου της J. Walter Thompson, Tamara Ingram, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Business Systems, Δημήτρης Δάφνης, αλλά και ο «νέος guru του management», Freek Vermaulen, του London Business School.

Επίσης, o Γιάννης Τσεκλένης μιλάει για την πορεία του όπου αισθητική, μόδα και επιχειρείν συνενώνονται, ενώ το success story του Jeff Bezos τονίζει την αξία της επιμονής και της προσήλωσης και δείχνει πώς μια εταιρεία μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο.

Ακόμη, το τεύχος περιλαμβάνει θέματα σχετικά με τους επικεφαλής των ελληνικών τραπεζών κατά τη μεταμνημονιακή περίοδο της χώρας και της οικονομίας, τους σημαντικότερους CEOs του χώρου της αυτοκινητοβιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και έρευνα αναφορικά με τη σημαντική επενδυτική δραστηριότητα στο χώρο του τουρισμού. Ο εμπορικός πόλεμος που μαίνεται στον πλανήτη, η πρόσφατη ΔΕΘ, οι εξελίξεις στην ελληνική αγορά, η πληγή του brain drain, τα προβλήματα για τις επενδύσεις στη χώρα μας, είναι επίσης θέματα που παρουσιάζονται σε αυτό το τεύχος, όπως και οι αποκρατικοποιήσεις, που αναμένεται να προχωρήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως το Business News Μagazine αποστέλλεται σε 5.000 υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των 1.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων. Περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιρειών, κλαδικές έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις CEO’s, απόψεις και ρεπορτάζ καθώς και αναδρομές σε ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας ευρύ φάσμα της εγχώριας και διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Με οδηγό την πεποίθηση πως μόνο η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την Ανάπτυξη, το Business News Μagazine αποτελεί το νέο εγχείρημα της Direction Business Network, συμπληρώνοντας την προσπάθειά της για στήριξη του επιχειρείν στη χώρα μας με το επιχειρηματικό portal ΒusinessNews.gr, την ετήσια έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» και το θεσμό βραβεύσεων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Direction Business Network, Παναγιώτα Γεωργιάδη, 210 7712400 (223) georgiadi@direction.gr.