Νέο Τεύχος CSR Review

Mε μεγάλο αφιέρωμα στην Γαλάζια Βιώσιμη Ανάπτυξη, τη σημασία του νερού για τη βιωσιμότητα και την ανάγκη προστασίας των θαλασσών και των ακτών, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του CSR Review.

Το περιοδικό της Direction Βusiness Network για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Πράσινη Οικονομία παρουσιάζει και αναδεικνύει τις σχετικές εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές ελληνικών επιχειρήσεων, όσον αφορά την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα καταπιάνεται και με το ζήτημα της Ανακύκλωσης και της Διαχείρισης Αποβλήτων, εξηγώντας τα νέα δεδομένα που φέρνει το καινούριο νομοσχέδιο, αλλά και δίνοντας βήμα σε επιχειρήσεις, που καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, και σε αυτό το τεύχος φιλοξενεί το ειδικό section ΗR Review, το οποίο ασχολείται με τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας και τις προοπτικές που υπάρχουν για την επόμενη ημέρα μετά την πανδημία.

Το περιοδικό CSR REVIEW κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2008 και αποτελεί το μοναδικό περιοδικό στην ελληνική αγορά αποκλειστικά αφιερωμένο στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Corporate Social Responsibility), αλλά και την αλυσίδα παραγωγής των προγραμμάτων της.

Το περιεχόμενο του συμπληρώνουν το csrnews.gr, το εβδομαδιαίο Newsletter CSRWeek, οι ειδικές εκδόσεις CSR REPORTS και CSR LEXICON, καθώς και η έρευνα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη CSR INSIGHTS, ενδυναμώνοντας έτσι την προσπάθεια για συνεχή και ποιοτική «αειφόρο» ενημέρωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το περιοδικό, μπορείτε να βρείτε στο https://direction.gr/product/csr-review/