προϊόν-της-χρονιάς-2022

Προϊόν της Χρονιάς 2022: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών

Ξεκίνησε η τέταρτη διοργάνωση του μεγαλύτερου και σημαντικότερου θεσμού καινοτομίας, «Προϊόν της Χρονιάς 2022» από την Direction Business Network.

Για ακόμη μια χρονιά τα πιο καινοτόμα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εγχώριας αγοράς πρόκειται να αναδειχθούν από τους Έλληνες καταναλωτές μέσα από μια πανελλαδική έρευνα, που διεξάγεται από την IRI Hellas.

Φέτος, η περίοδος δήλωσης συμμετοχών αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου. Ο θεσμός δίνει για ακόμη μια χρονιά την ευκαιρία σε προϊόντα από διάφορες κατηγορίες του συνόλου της αγοράς να αναδειχθούν για την καινοτομία τους και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα επικοινωνίας του λογοτύπου «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς».

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού.

Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο, με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

Για καλύτερη ενημέρωσή σας επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.productoftheyear.gr