Στον Βαγγέλη Παπαλιό το βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης»

Σημαντική αναγνώριση για τον εκδότη της Direction στην 34η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση»

Παρουσία της πολιτειακής ηγεσίας, πλήθους πολιτικών προσώπων και του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου. πραγματοποιήθηκε η 34ηαπονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» την Τετάρτη  17 Ιανουαρίου 2018, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής. Μεταξύ άλλων, περιλαμβανόταν και το ειδικό βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης», που θεσμοθετήθηκε το 2013 στη μνήμη του αειμνήστου πρώην Προέδρου της ΕΔΙΠΤ Βλάσση Σωκρατίδη.

Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΔΙΠΤ  κ. Μιχάλη Σαββάκη στο Μέλος της Ένωσης και εκδότη της Direction  κ. Βαγγέλη Παπαλιό για την πολύχρονη δημοσιογραφική – εκδοτική  του  διαδρομή, την πλουραλιστική αρθρογραφία του και την μεγάλη κοινωνική και πολιτιστική του δραστηριότητα

Ο Βαγγέλης Παπαλιός έχει συμπληρώσει 34 έτη στον κλάδο των εκδόσεων. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1984 στην COMPUPRESS Α.Ε. και από το 1985 ήταν υπεύθυνος στις εκδόσεις «Computer για όλους» και «Pixel».

Tο 1993 ίδρυσε την DIRECTION ενώ το 2014 δημιουργήθηκε η DIRECTION BUSINESS NETWORK, με την έλευση στο εταιρικό σχήμα της δεύτερης γενιάς.

Είναι εκδότης πολλών γνωστών περιοδικών, ηλεκτρονικών εκδόσεων και ιστότοπων για τον χώρο των επιχειρήσεων αλλά και του αθλητισμού, όπως τα ADBUSINESS, ADBOOK, RETAIL BUSINESS, ESTETICA HELLAS, ALLSTAR BASKET, CSR REVIEW, BUSINESSTODAY, RETAILTODAY, ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΒUSINESSNEWS.GR.

Επίσης, η εταιρεία διοργανώνει, πολύ σημαντικούς θεσμούς για το ελληνικό επιχειρείν όπως τα “RETAILBUSINESS AWARDS”, Οι πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας και HAIR AWARDS, ενώ πρόσφατα ανέλαβε τον διεθνή θεσμό PRODUCT OF THE YEAR.

Είναι παντρεμένος με την Πηνελόπη Χατζηδημητρίου και έχει τρία παιδιά τον Κωνσταντίνο, τον Γιώργο και την Νατάσσα.