Κυκλοφόρησαν οι ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2019

Την καθιερωμένη ετήσια επιχειρηματική έκδοση ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ παρουσίασε για όγδοη συνεχή χρονιά η Direction Βusiness Network.

Η φετινή έκδοση, με χορηγό την εταιρεία ALUMINCO, καταγράφει για ακόμη μια χρονιά τις κορυφαίες εταιρείες της εγχώριας αγοράς, οι οποίες αποτελούν το λαμπρό παρόν και οπωσδήποτε το μέλλον του ελληνικού επιχειρείν.

Αναλυτικότερα, στις σελίδες της έκδοσης παρουσιάζονται:

  • Οι 1.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις βάσει κύκλου εργασιών (ΤOP 1000)
  • Οι 200 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις βάσει κερδών προ φόρων (TOP 200)
  • Οι 100 ιδιωτικές εταιρείες με τα μεγαλύτερα ταμειακά διαθέσιμα (TOP 100)
  • Οι 200 μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες με εξαγωγική δραστηριότητα, βάσει κύκλου εργασιών και
  • 30 από τους πιο σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Ακόμη, σε ειδική ενότητα και με την υποστήριξη της εταιρείας Uni-pharma, παρουσιάζεται ο κλάδος της Υγείας (MED & Health Business), που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) και τις πιο κερδοφόρες (βάσει κερδών προ φόρων) φαρμακευτικές επιχειρήσεις, φαρμακαποθήκες, τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα και τις ιδιωτικές ιατρικές υπηρεσίες.

Την έκδοση συμπληρώνουν συνεντεύξεις και άρθρα από αρμόδιους υπουργούς, εκπροσώπους θεσμικών φορέων και στελεχών της αγοράς καθώς και παρουσιάσεις ερευνών για το εγχώριο επιχειρείν.

Σημειώνεται πως τα οικονομικά στοιχεία προέρχονται από τους δημοσιευμένους ισολογισμούς των εταιρειών (με έτος αναφοράς το 2017) κα η επεξεργασία τους έγινε από την Τράπεζα Πληροφοριών για την Οικονομία και τις Επιχειρήσεις, Direction Business Reports.

Κόστος Έκδοσης: 200 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την DirectionBusiness Network, κ. Παναγιώτα Γεωργιάδη, 210 7712400 (223) georgiadi@direction.gr.